AirPods 2 jsou bezesporu nejlepšími bezdrátovými sluchátky pro používání s vaším iOS zařízením. Jsou malé, kompaktní a skvělé pro telefonování nebo poslech podcastů na cestách.



Nintendo Switch je nejlepší herní konzole v posledních několika letech, ale je tu jeden problém. Nelze je použít s AirPods, ani jinými Bluetooth sluchátky. Máme ale řešení. Pokud jste častý uživatel Nintendo Switch, víte, že použití obyčejných sluchátek a zapojení do konektoru v horní části zařízení je docela nepříjemné, a ne zrovna pohodlné. Nintendo bohužel neumožňuje použití Bluetooth sluchátek, což znamená, že nemůžete používat AirPods, Powerbeats Pro ani žádná bezdrátová sluchátka.

Pro tyto případy vám představujeme HomeSpot. Kompaktní zařízení je v podstatě Bluetooth vysílač vyrobený speciálně pro Nintendo Switch. Je navržen tak, aby zapadl do designu Nintendo Switch a zapojil se přímo do portu USB-C ve spodní části. Získáte také USB-A/USB-C adaptér, a také mini mikrofon, který se připojuje pomocí 3,5mm konektoru pro sluchátka na Nintendu.

 

Samotný vysílač používá Bluetooth 5.0 a kodeky aptX, ale také podporuje SBC, což je systém, který používají sluchátka bez aptX při streamování přes Bluetooth. Použití s AirPods je jednoduché. Stačí připojit adaptér do konektoru USB-C. Vezměte si AirPods a ujistěte se, že jsou v pouzdru, stiskněte a podržte párovací tlačítko na zadní straně AirPods a stiskněte a podržte levé tlačítko na adaptéru HomeSpot, oba přiblížte k sobě a počkejte několik sekund. Zelené světlo by mělo svítit, jakmile se naváže spojení, a když uvidíte toto světlo, měli byste být připojeni.

Nastavení hlasitosti funguje přímo na přepínači. Ve skutečnosti nehrajeme žádné hry, které vyžadují, abychom používali sluchátka, ale je skvělé mít tento vysílač na cestách, nebo když nechcete někoho rušit ve stejné místnosti. HomeSpot Bluetooth 5.0 audio adaptér je k dispozici za 39,99 dolarů na Amazonu.