Lutron představil nový vypínač k stropnímu ventilátoru Fan Speed Control, který podporuje HomeKit, takže tyto nové nástěnné vypínače jsou nejlepším způsobem, jak dovybavit stropní ventilátory.



Inteligentní stropní ventilátory s vestavěnou podporou HomeKit existují již léta. V roce 2017 jsme představili Hunter SimpleConnect s vestavěným LED světlem, který stál 299 dolarů, což mnoha lidem připadalo velmi drahé. Fan Speed ​​Control pracuje s vaším stávajícím stropním ventilátorem a každý nástěnný vypínač stojí od 59 dolarů. Můžete se rozhodnout pro verzi, která obsahuje dálkové ovládání za 89 dolarů. Nejsou ale nutností, lze je ovládat hlasem a automatizací.

Jak již název napovídá, pomocí Fan Speed ​​Control můžete nastavit, jak rychle se otáčí stropní ventilátor. Pomocí tlačítek na vypínači můžete zapnout nebo vypnout ventilátor jedním kliknutím, zvýšit nebo snížit rychlost ventilátoru o 25% nebo nastavit oblíbenou rychlost ventilátoru na středové tlačítko. Zelená kontrolka LED signalizuje stav rychlosti ventilátoru. Je potřeba inteligentní most Lutron pro ovládání Fan Speed Control.