Společnost Mophie vydala novou multifunkční nabíječku, která konečně vyřeší mnoho problémů s malou životností baterie, které má spousta lidí. V dnešním článku se podíváme na to, co vše nabízí.



Nabíječka Powerstation Hub byla představena na začátku června, a zaujala nás pro svůj inovativní design. Má vestavěnou baterii, nabíjí se přes USB-C, nebo ji můžete zapojit do zdi pomocí AC adaptéru.

Na jednom konci je odnímatelný a skládací AC adaptér, který je vhodný na cestování. Přímo naproti jsou tři USB porty pro nabíjení. Nahoře je port 18W USB-C, který lze použít pro nabíjení baterie zařízení. Vzhledem k tomu, že podporuje USB-C, můžete ho také použít k nabíjení MacBooku, MacBooku Air, iPadu Pro, nebo pro rychlé nabíjení iPhonu. Má také dva USB-A porty – 5W a 15W, který je vhodný pro rychlé nabíjení.

Může být obtížné rozeznat, které porty budou dostupné, protože pokaždé, když nabíjíte nějaké zařízení jiný port je nedostupný. Například, když je zapojen do zdi, Qi nabíječku nelze použít, nebo když je napájen přes USB-C, portem USB-C nemůžete nabíjet. Jediný způsob, jak skutečně použít všechny čtyři porty najednou, je využití interní baterie. Bohužel není největší.

Zařízení má 6,100mAh baterii. Zvládne tedy nabít iPhone X zhruba jeden a půl krát, což je v pořádku, ale když se pokusíte nabít více zařízení budete mít problém. Má čtyři porty: 18W USB-C, druhý rychlý USB-A, třetí o něco pomalejší USB-A a bezdrátovou nabíječku. Když jsou všechna tato zařízení připojena, vaše zařízení se bude nabíjet pouze několik minut, než dojde k vybití baterie. Řešením je prostě vyhnout se tomu používat všechny tyto porty najednou. Jen proto, že jsou k dispozici, neznamená, že musí být vždy použity.

Multifunkční nabíječka Mophie je skutečně užitečným zařízením. Powerstation Hub můžete koupit na werbové stránce společnosti Mophie za 99 dolarů.