Bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro nabízejí až devět hodin poslouchání hudby a až šest hodin telefonování na jedno nabití. Nabíjejí se velmi rychle – můžete poslouchat hudbu další hodinu a půl, když je vložíte do pouzdra na pouhých pět minut.



Samotné pouzdro nabízí dalších 24 hodin používání, takže by vám to mělo stačit, pokud používáte sluchátka vícekrát denně – například v tělocvičně ráno a při dojíždění. Ujistěte se, že máte Powerbeats Pro ve svém pouzdru, když se nepoužívají. Pokud jste v situaci, kdy jste delší dobu mimo možnost sluchátka nabít, máme pro vás řešení.

Jak prodloužit životnost baterie Powerbeats Pro

  • Namísto nošení obou sluchátek najednou použijte jedno sluchátko, zatímco druhé se bude nabíjet uvnitř nabíjecího pouzdra a přepínejte mezi nimi, jakmile začne docházet baterie.
  • Tímto způsobem v podstatě zdvojnásobíte výdrž baterie. Po vyjmutí jednoho sluchátka z ucha nezapomeňte znovu stisknout tlačítko Pozastavit/Přehrát a zvuk se obnoví.
  • Powerbeats Pro automaticky detekují, kdy je používáno jedno sluchátko a převedou stereo zvuk na mono, takže si budete stále moci vychutnat skvělý poslech.