Pokud máte rádi folio pouzdra, tenhle článek je přesně pro vás. Dnes si totiž představíme ty nejlepší folio pouzdra pro váš 11ti nebo 12,9palcový iPad Pro. Na výběr máte totiž spoustu možností.



Nejlepší pouzdra pro 11palcový iPad Pro

ZUGU The Muse Case

Zugu The Muse Case je jedním z nejlépe hodnocených folio pouzder na Amazonu, se stovkami recenzí a většina z nich je pozitivní. Je to nejen tenké, ale také ochranné pouzdro. V některých recenzích je také pozitivně hodnocen zákaznický servis společnosti. Podporuje bezdrátové nabíjení druhé generace Apple Pencil a je vybaven magnetickým stojanem, který nabízí až osm různých úhlů pohledu. Všechny reproduktory i USB-C port pro nabíjení jsou přístupné. Pouzdro obsahuje také speciální kapsu na Apple Pencil a díky magnetům ji lze bezpečně přichytit. Pouzdro je k dispozici ve čtyřech různých barvách (ceny se liší v závislosti na výběru barvy): černá, tmavě modrá, fialová a červená. Pouzdro zakoupíte od 59,99 dolarů.

ProCase

ProCase má luxusní kožený design s měkkým interiérem, který zajistí, že displej iPadu Pro zůstane chráněn, i když je zavřený. Samotné pouzdro neblokuje část pro bezdrátové nabíjení v horní části tabletu, takže můžete nabít Apple Pencil a umožňuje tři různé úhly pohledu. Na přední straně pouzdra je vyhrazená kapsa na dokumenty/karty. Pouzdro neblokuje fotoaparát, nabíjecí port USB-C ani reproduktory. Podporuje také funkci automatického vypnutí/probuzení při otevření pouzdra. ProCase je k dispozici ve čtyřech barvách: černá, hnědá, námořnická modrá a červená. Pouzdro stojí od 8,99 do 9,99 dolarů v závislosti na výběru barvy.

Ztotop Case

Pouzdro Ztotop má stovky pozitivních recenzí, zčásti díky vysoce kvalitnímu designu. Vyznačuje se exteriérem z vysoce kvalitního nylonu, zatímco interiér je vyroben z měkkého materiálu z mikrovláken. K dispozici je vyhrazená kapsa pro uložení dokumentů a držák na Apple Pencil. Pouzdro podporuje tři různé úhly pohledu, bezdrátové nabíjení Apple Pencil a nezakrývá fotoaparát, reproduktory ani nabíjecí port USB-C. Ztotop folio stojí 29,99 dolarů, k dispozici je až v 15 barvách.

MoKo Magnetic Smart Case

Pouzdro MoKo je velmi štíhlé, ale stále nabízí dostatek ochrany pro každodenní použití. Je vybaven exteriérem z PU kůže a vnitřním prostorem z mikrovlákna. Pouzdro se ve skutečnosti připojuje k 11palcovému iPadu Pro přes magnety, drží ho na místě a nepřidává objem. Neblokuje žádný z reproduktorů ani fotoaparát nebo nabíjecí port USB-C. Pouzdro folio nabízí několik různých úhlů pohledu. Pouzdro stojí od 13,99 dolarů, ale stejně jako u ostatních se ceny mohou měnit na základě volby barev. Můžete si vybrat z osmi barev: černá, tmavě modrá, růžová, červená, fialová, šedá, mandlový květ a broskvový květ.

Apple Smart Folio

Apple Smart Folio nabízí pouze několik různých úhlů pohledu, ale nabízí ochranu jak pro přední, tak i zadní stranu iPadu Pro. Podporuje funkci Probuzení/Spánku a nezakrývá žádné reproduktory ani port USB-C. Také umožňuje bezdrátové nabíjení Apple Pencil. Smart Folio stojí 79,00 dolarů a k dispozici je ve třech barvách: šedá, bílá a růžová.

Nejlepší pouzdra pro 12,9palcový iPad Pro

UAG Folio

UAG folio je navržen tak, aby nabídl o něco více robustní design. Pouzdro nabízí měkké jádro odolné proti nárazu a je voděodolné. K dispozici je vyhrazený držák na Apple Pencil, kterou také můžete pohodlně nabíjet. Také splňuje standardy MIL STD 810G 516,6, takže by měl ochránit váš iPad i v případě, že spadne. UAG folio stojí 89,95 dolarů.

rooCASE

RooCASE se připojuje k iPadu Pro pomocí magnetů v zadní části. Díky tomu je velmi tenké, bez rámů nebo objemných částí. Nabízí pouze několik různých úhlů pohledu a je vybaven exteriérem ze syntetické kůže vysoké kvality. Podporuje funkci Probuzení/Spánku a je k dispozici za 26,99 dolarů. Vybrat si můžete ze tří barev: černá, šedá a červená.

Ztotop

Ztotop se může pochlubit exteriérem ze syntetické kůže a měkkým vnitřkem z mikrovlákna. Má vyhrazený držák pro Apple Pencil, a také podporuje bezdrátové nabíjení. K dispozici je kapsa pro dokumenty a podporuje režim probuzení/spánku. Má přesné výřezy pro zadní kameru, reproduktory a port USB-C. Nabízí také tři různé úhly pohledu. K dispozici je také varianta, která podporuje vestavěnou klávesnici. Stojí 24,99 dolarů a je k dispozici v osmi barvách.

ProCase

ProCase má kožený exteriér a měkký interiér, který chrání iPad Pro, když je otevřený i zavřený. ProCase nabízí tři různé pozorovací úhly a má přesné výřezy pro fotoaparát, reproduktory a port USB-C. ProCase podporuje také funkci automatického probuzení/ spánku a bezdrátové nabíjení Apple Pencil. Zakoupíte ho od 22,99 do 26,99 dolarů v závislosti na barvě, kterou si vyberete.

Apple Smart Folio

Apple Smart Folio nabízí pouze několik různých úhlů pohledu, ale nabízí ochranu jak pro přední, tak i zadní stranu iPadu Pro. Podporuje funkci automatického probuzení/spánku, je tenké a nezakrývá fotoaparát, USB-C port nebo reproduktory. K dispozici je ve dvou barvách: bílá a šedá. Zakoupit ho můžete za 99,99 dolarů.