Přidejte do iPadu Pro klávesnici a stane se z ní výkonný a velmi přenosný notebook. Spoustu společností vydává pouzdra pro iPad s klávesnicí. K dispozici je jich hned několik podle toho, co lidé požadují nejvíce: přenositelnost, ochrana a cena.



Jaké jsou ale ty nejlepší pouzdra s klávesnicí pro váš iPad Pro?

Apple Smart Keyboard Folio

 

Je to jednoznačně nejlehčí a nejtenčí pouzdro s klávesnicí. Používá Smart Keyboard Connector, zatímco všechny ostatní zde uvedené používají Bluetooth. Ovšem není to nejlepší volba pro každého. Vzhledem k tomu, že je štíhlé, neposkytuje téměř žádnou ochranu iPadu uvnitř. Rovněž nemá podsvícené klávesy ani žádná další funkční tlačítka – každý další produkt v tomto seznamu má obě.

Brydge Pro

Brydge Pro nabízí mnohem víc, než jakýkoli jiné pouzdro s klávesnicí v tomto seznamu. Váš iPad doslova promění v MacBook. iPad je zachycený ve svorkách, což poskytuje správný úhel pohledu. Téměř všechno, co chybí, je trackpad. Pouzdro navíc nabízí skvělou úroveň ochrany, ale je velmi těžké. Pouzdro pro větší iPad Pro stojí 169,99 dolarů.

Zagg Slim Book Go

Zagg Slim Book Go má dvě části. Ochranný obal kolem iPadu obsahuje pouzdro, stojan a také pouzdro pro uložení Apple Pencil. iPad v pouzdře můžete použít k sledování filmů nebo kreslení na obrazovce. Klávesnice může být připojena pouze při psaní. Je to ale zároveň nejtěžší pouzdro s klávesnicí z celého našeho seznamu. Pouzdro Zagg pro 12,9palcový iPad Pro stojí 129,99 dolarů.

Logitech Slim Folio Pro

Pouzdro Logitech Slim Folio Pro nabízí největší ochranu ze všech pouzder na dnešním seznamu. Pouzdro pro 12,9palcový iPad Pro stojí 129,99 dolarů. Je to zároveň nejlepší pouzdro pro ty z vás, pro které je největší priorita právě ochrana.