GameClub, služba, díky které si budete moci zahrát oblíbené klasické hry pro iOS, bude k dispozici již na podzim s více než 50 tituly. GameClub nyní službu testuje, ale již brzy bude připravena k vydání.



Zatím nebylo oznámeno, kolik bude služba stát, ale dnešní tisková zpráva říká, že za přístup ke všem hrám zaplatíte malý měsíční poplatek, ale budete si moci zahrát hry bez rušivých reklam a nákupů v aplikaci. Při spuštění nabídne GameClub přístup k více než 50 hrám, k dispozici budou také některé z původních her, které jste si mohli stáhnout v App Store, ale které se postupem času přestaly aktualizovat. GameClub obnovuje a aktualizuje starší tituly, z nichž mnohé byly neuvěřitelně populární před lety.

Super Crate Box, Minigore, Space Miner, Spider: The Secret of Bryce Manor, Mage Gauntlet, Plunderland, Incoboto, Hook Champ a Super QuickHook jsou jen některé z her, které budou k dispozici. Jak bylo uvedeno výše, při spuštění bude k dispozici více než 50 her a další budou přidávány každý týden. GameClub se liší od Apple Arcade v tom, že přináší zpět klasické, velmi oblíbené tituly, zatímco Apple Arcade se zaměřuje výhradně na nové hry.