V úterý Apple představil nová sluchátka Beats Solo Pro s aktivním potlačením hluku. V dnešním článku se dozvíte, jak vlastně vypadají, co vše nabízejí a jestli se vyplatí si je zakoupit.



V balení Beats Solo Pro najdete také měkké pouzdro pokryté pěkným plstěným materiálem a několik doplňků, jako je kabel Lightning to USB-A pro dobíjení sluchátek.

Sluchátka jsou k dispozici v šesti barvách včetně černé, šedé a slonovinové a poté tří barev z kolekce matných: Světle modrá, tmavě modrá a červená, které jsou vyrobeny z pěkného matného plastu s vnitřním kovovým nastavovacím pásem pro dlouhou životnost.

Párování přes Bluetooth je jednoduchý proces a díky čipu H1 se mohou automaticky spárovat a přepínat mezi všemi zařízeními vázanými na váš účet iCloud. H1 také poskytuje podporu Hey Siri. Na sluchátkách je k dispozici několik ovládacích prvků, včetně ovládacích prvků přehrávání na pravém sluchátku. Klepnutím na logo Beats přehrajete/pozastavíte nebo přeskočíte skladby.

Kvalita zvuku u nových sluchátek je přesně taková, jako byste od nich očekávali. Zní ovšem o něco lépe než Beats Solo3. Baterie by měla vydržet 22 hodin se zapnutým režimem Pure ANC a Transparency a při vypnutých funkcích se prodlužuje na 40 hodin. Funkce rychlého nabíjení vám poskytne asi tři hodiny za 10 minut. Ještě jsme neměli čas důkladně otestovat tyto údaje o životnosti baterií, ale na jiných modelech byly celkem přesné.