Aplikace Pixelmator Pro, Pixelmator Photo a Pixelmator již brzy obdrží významné aktualizace. Společnost naznačila některé z nových funkcí, které budou brzy k dispozici, včetně nového nástroje pro výběr barev v aplikaci pro Mac a dalších.



Pixelmator dnes sdílel zprávy v příspěvku na svém blogu: „Pracovali jsme nedávno na všech našich aplikacích a tak aplikace Pixelmator Pro, Pixelmator Photo a Pixelmator pro iOS příští měsíc obdrží významné aktualizace.“ Společnost také zdůraznila, že ti, kteří si chtějí nyní vyzkoušet všechny nové funkce, mohou tak učinit prostřednictvím beta verzí. Pixelmator Pro 1.6 pro Mac obdrží přepracovaný výběr barev. „Naším zaměřením pro Pixelmator Pro je letos to, aby byla aplikace ještě více příjemnější pro použití. A jednu věc, kterou jsme chtěli vylepšit, je výběr barvy.“ Podívejte se, jak skvělé je toto vylepšení:

Pixelmator Photo pro iPad získává také zásadní aktualizaci. Jednou z hlavních funkcí je podpora Split View, takže můžete pracovat vedle sebe v Pixelmator Photo a na jakékoli jiné aplikaci.