Spolu s vydáním nových produktů Apple dnes vydala jarní edici pouzder pro iPhone a řemínků pro Apple Watch. K dispozici je spousta nových barev. V dnešním článku si je všechny představíme.



K dispozici jsou nová silikonová pouzdra pro iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max v barvách: kaktusově zelená, grepově růžová, příbojově modrá. Pouzdra zakoupíte za  1 090 Kč.

K dispozici je také nové kožené pouzdro Folio pro iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max v barvě tyrkysová. Pouzdro je k dispozici za 3 490 Kč.

Pro Apple Watch jsou k dispozici nové sportovní řemínky v barvách kaktusově zelená, grepově růžová, příbojově modrá, stejně jako pouzdra pro iPhone. Řemínky zakoupíte za 1 390 Kč.

Také provlékací sportovní řemínek byl obnoven novými řemínky v barvách: paprskově žlutá, rakytníková, příbojově modrá, neonově limetková, neonově růžová. Zakoupíte je za 1 390 Kč.

Také sportovní řemínek Nike můžete zakoupit v nových barvách: černá/Lime Blast, Midnight Turquoise/Aurora Green. Řemínek zakoupíte za 1 390 Kč. Provlékací řemínek Nike zakoupíte v barvách: World Indigo/Lime Blast a Hyper Crimson/Neptune Green za 1 390 Kč.

Řemínek s přezkou je k dispozici v nové barvě malinová a hlubinně modrá za 4 190 Kč.