Apple vydal macOS Catalina 10.15.4, iOS a iPadOS 13.4, watchOS 6.2, tvOS 13.4 a software pro HomePod pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



macOS Catalina‌ 10.15.4 obsahuje limity komunikace a přináší novou možnost zpřístupnění, která umožňuje ovládání kurzoru pomocí pohybů hlavy. V aplikaci Hudba jsou k dispozici texty písní. Aktualizace tvOS 13.4 obsahuje kromě oprav chyb také malé změny, které zefektivňují vzhled rozhraní aplikace TV a navíc zavádí integraci pro rodinné sdílení, takže uživatelé mohou přistupovat k obsahu iTunes, který zakoupil jiný člen rodiny, aniž by museli opustit aplikaci. Software pro HomePod obsahuje obecná vylepšení stability.

iOS a iPadOS 13.4 obsahuje mnoho nových funkcí. V aplikaci Mail je k dispozici nový panel nástrojů, k dispozici je sdílení složek iCloud a devět nových samolepek Memoji a Animoji. ‌iPadOS‌ 13.4 obsahuje podporu pro myš a trackpad. Nová nastavení v aplikaci TV umožňují uživatelům ovládat sledování a stahování přes Wi-Fi a mobilní data a spoustu dalších funkcí. watchOS 6.2 zavádí podporu pro nákupy v aplikaci, což vývojářům umožní vytvářet a prodávat aplikace pro Apple Watch, které nabízejí možnosti předplatného a nákupu v aplikaci.

macOS Catalina:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).
Zdroj: macrumors.com