Pokud je vám chvíle v karanténě již dlouhá dnešní článek se vám bude hodit. V něm si totiž ukážeme nejlepší hry, které si můžete vy nebo vaše děti zahrát, pokud se doma nudíte.



Wordscapes

Hra Wordscapes od vývojáře PeopleFun, Inc. je neuvěřitelně návyková hra, která vás zabaví na dlouhé chvíle. Tato moderní hra kombinuje vyhledávání slov a křížovky, nejen že se zabavíte, ale také si procvičíte mozek. K dispozici je více než 6 000 hádanek.

Slovní fotbal

Slovní fotbal je hra, kterou v dětství hrál jistě každý z nás. Pokud si chcete na dětství trochu zavzpomínat, bude se vám tahle hra líbit. Změřit si slovní zásobu můžete s online hráči, nebo s vašimi přáteli. Hru nemusíte instalovat, stačí klepnout na odkaz.

Code Combat

Code Combat je hra, která vaše děti naučí kódování zábavnou formou. Hru nemusíte na vaše zařízení instalovat, stačí klepnout na tento odkaz.

Plague Inc.

Plague Inc. je velmi populární hra pro iOS od společnosti Ndemic Creations. Hra nedávno obdržela aktualizaci a nyní je jejím smyslem snažit se zabránit šíření viru, posilovat systémy zdravotní péče, řídit karanténu a uzavírání veřejných služeb.