O2 myslí na miliony lidí, které ovlivňuje aktuální nelehká situace, a proto se rozhodlo pomoct jim prostřednictvím svých služeb. Od pondělka nabídne neomezená mobilní data zdarma do konce dubna, nejlepší obsah z O2 TV na měsíc za jedinou korunu, bonus 100 korun k dobití kreditu a zvýhodněný notebook s internetem pro práci i učení z domova.



„Věříme, že naše pomoc usnadní nelehkou situaci zákazníkům, kteří nemohou svůj čas trávit v práci nebo ve škole, a umožní jim zůstat v kontaktu s nejbližšími, spolužáky i kolegy. Rozhodli jsme se také zpřístupnit to nejlepší z naší O2 TV. Aby se lidé mohli odreagovat u kvalitních filmů a pořadů, dáváme jim za symbolickou korunu prémiové filmové, dětské, sportovní i dokumentární kanály jako jsou HBO, National Geographic a mnohé další,“ říká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.

Neomezená data pro všechny

Zákazníkům, kteří mají u O2 mobilní hlasové tarify s daty, včetně těch ve zvýhodněných balíčcích O2 Spolu, umožní O2 využívat data neomezeně i po vyčerpání základního objemu v měsíčním paušálu. Neomezená data mohou čerpat díky balíčku NEO, který si aktivují v online samoobsluze Moje O2 nebo v prodejně O2. Pokud zákazník využívá například tarif FREE+ stříbrný a aktivuje si balíček neomezená data, může po vyčerpání svých 14 GB surfovat dál rychlostí NEO Optimal. Nabídka platí pro všechny zákazníky kromě firem, které využívají cenové zvýhodnění podle rámcové dohody.

To nejlepší z O2 TV na měsíc za korunu

O2 všem zájemcům zpřístupní také nejlepší seriály, filmy, dětské pořady, dokumenty, sportovní přenosy a zpravodajství. Na měsíc rozšiřuje nabídku kanálů v předplacených Sport Pack tarifech o dětské NickToons, Nick Junior, Nickleodeon a ČT :D, zpravodajskou ČT 24 a dokumentární a vzdělávací National Geographic. Od dnešního dne je navíc služba O2 TV HBO a Sport Pack k dispozici na měsíc za symbolickou korunu. Službu si mohou zájemci aktivovat na webu www.o2.cz/myslimenavas, není nutné nikam chodit ani volat. Pořady pak mohou sledovat na libovolném zařízení – tedy nejen v televizi, ale také na počítači nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Stávající zákazníci s tarify O2 TV Bronzová a O2 TV Stříbrná a staršími O2 TV M a O2 TV L si mohou své tarify obohatit o nejlepší seriály a filmy z produkce HBO. Na jeden měsíc získají s balíčkem Kino zdarma přístup ke všem HBO a Cinemax kanálům a kompletní prémiové seriálové a filmové nabídce z produkce HBO prostřednictvím služeb HBO OD. Balíček Kino si mohou aktivovat jednoduše v Moje O2. Obě nabídky lze aktivovat do 12. dubna.

100 korun ke každému dobití

O2 myslí i na zákazníky předplacených karet. Všem, kdo si během následujících 30 dnů dobijí kredit na jakémkoli dobíjecím místě, dá O2 jako jednorázový bonus 100 korun.

Notebook s internetem a MS Office pro školu i práci z domova jen za 995 Kč

O2 připravilo také zvýhodněnou nabídku notebooku pro zákazníky, kteří potřebují pracovat i učit se z domova. Nabídne jim notebook Lenovo IdeaPad S130 14″ včetně modemu za 995 korun. Cena platí k tarifu Zlatá O2 Data s 10 GB, který zlevňuje na 599 korun měsíčně.