Je to neuvěřitelné, ale už přes 2 roky mám rozpracovanou knihu o Apple Fotkách (https://www.startovac.cz/projekty/jak…), respektive o práci s fotografiemi na Macu. Dlouho nebyl čas ji dokončit. Pořád jsem přidával další kapitoly, přepisoval, upravoval a dělal milión věcí.



Teď nemůžu dělat skoro nic z toho, co dělám běžně. Fotoexpedice zakázané, kurzy zakázané, focení klientů a svateb nepřichází v úvahu a tak jsem si řekl, že se tomu prevítovi COVIDu postavím a využiju karanténu k dokončení knihy!

Posledních 10 dní na knize pracuju nejen já, ale pár dalších skvělých lidí a udělali jsme víc práce, než za poslední rok. Nastavili jsme termíny, rozjeli korektury, grafiku, sazbu, prostě za pár týdnů hotovo.

A teď to důležité. Abychom to všechno ekonomicky ustáli, připravili jsme kampaň na Startovači. Pro vás to znamená knihu získat za půlku, pokud nás podpoříte před jejím vydáním. Můžete získat hromadu dalších odměn, ale mrkněte se sami. Důležité je, že zároveň můžete podpořit lidi, kterým COVID vzal práci. Kromě mé maličkosti i Báru, která přišla taky o práci a s projektem mi pomáhá a samozřejmě i celý iPure, který je vydavatelem.

Takže jestli můžete upustit nějakou korunu a podpořit smysluplný a užitečný projekt, budeme opravdu vděční.