Společnost Streamlabs, poskytovatel nástrojů pro živé přenosy, dnes rozšířila svůj software na Mac. Streamlabs OBS je k dispozici v systému macOS v otevřené beta verzi, což umožňuje živým streamerům v systému Mac přístup k nástrojům pro přizpůsobení pro vytváření profesionálního vysílání, interakci s publikem a zpeněžování obsahu na platformách Twitch, YouTube, Mixer, Facebook a dalších streamovacích platformách.



Podle Streamlabs bylo jejím cílem vytvořit výkonný software pro streamování pro Mac, který kombinuje uživatelsky přívětivé rozhraní s inovativní sadou funkcí.

Streameři budou mít přístup k nástrojům, jako je Auto Optimizer, který analyzuje rychlost internetu a počítačový hardware, aby zjistil nejlepší doporučení pro nastavení jednotlivých zařízení. K dispozici je také možnost nastavení importu, která umožňuje přenosům živých streamů nastavení přenosu z jiného vysílacího softwaru.

Možnosti zpeněžení zahrnují přizpůsobitelná upozornění na dary, widgety pro zlepšení účasti diváků, více než 250 bezplatných překryvných témat, integrovaný chat a obchod se zbožím. Existuje také řada dalších funkcí, jako je optimalizace kódování videa pro snížení využití CPU, selektivní nahrávání a moderovací nástroje.

Více informací o Streamlabs pro Mac najdete na webu Streamlabs.