AirPods Pro jsou dodávány se silikonovými koncovkami do uší, které skvěle padnou, ale jsou lidé, kteří dávají přednost pěnovým koncovkám. Společnost Comply nyní představila pěnové koncovky, které jsou kompatibilní s AirPods Pro.



V dnešním článku se na ně podíváme trochu blíže. Pěnové koncovky pro ‌AirPods Pro‌ stojí 25 dolarů a v balení jsou tři sady. Můžete si vyzkoušet kombinaci velikostí, nebo, pokud znáte svou ideální velikost, můžete zakoupit sadu tří ve vaší oblíbené velikosti.

Používání pěnových koncovek Comply je velmi jednoduché. Stačí je vzít a nasadit, musíte se ale ujistit, že jste je nasadili správně, aby se náhodně neodstranily. Jakmile jsou koncovky nasazeny, stačí vložit AirPods Pro do uší a koncovky se přizpůsobí vašim uším.

Silikonové koncovky společnosti Apple jsou pro většinu lidí velmi pohodlné a dobře padnou, ale zjistili jsme, že pěnové koncovky od společnosti Comply jsou vhodné pro dlouhodobé používání. Kvalita zvuku je u pěnových koncovek ve srovnání se silikonovými přibližně stejná, ale vzhledem k tomu, jak se pěna přizpůsobuje, zdá se, že aktivní potlačení hluku funguje trochu lépe.

‌AirPods Pro‌ se perfektně vejde do nabíjecího pouzdra s připojenými pěnovými koncovkami, takže na nabíjení nemá žádný vliv. Koncovky jsou bohužel k dispozici pouze v černé barvě, takže neladí s AirPody. Koncovky lze objednat na webových stránkách společnosti Comply a očekává se, že budou odeslány na konci měsíce.