Mnoho aplikací již bylo aktualizováno s podporou pro widgety. Pokud jste předplatitelem Apple Music a chcete si přizpůsobit domovskou obrazovku pomocí několika jedinečných hudebních widgetů, nejnovější aktualizace aplikace Marvis Pro přesně to přináší.



Marvis Pro není nová aplikace. Ve skutečnosti je již dlouhou dobu k dispozici jako alternativa k oficiální aplikaci Apple Music pro ty, kteří si předplatí Apple Music (nebo si kupují skladby na iTunes), ale nemají rádi nativní aplikaci Apple Music. Tato aplikace byla tento týden aktualizována o několik widgetů pro uživatele iOS 14 a iPadOS 14. Apple Music nabízí jeden widget, který je k dispozici ve třech velikostech, ale Marvis Pro nabízí mnohem více stylů.

Widget Now Playing je jedním z nejzajímavějších, protože může ukázat, co se aktuálně přehrává s obalem alba a krásným rozostřeným pozadím, zatímco větší verze widgetu také zobrazuje skladby, které jsou v pořadí. K dispozici je také widget, který vám umožní nastavit přesně to, co tam chcete vidět. Uživatelé mohou změnit vzhled a vybrat alba, seznamy skladeb nebo nedávno přehrávané skladby, které mají být ve widgetu uvedeny. Oba widgety jsou k dispozici v různých velikostech. Marvis Pro navíc funguje jako plnohodnotný přehrávač Apple Music s přizpůsobitelným rozhraním, gesty, režimem na šířku a mnohem více. Marvis Pro je k dispozici v App Store za 5,99 dolarů.