Pokud během nabíjení pomocí nové nabíječky MagSafe necháte svůj iPhone v koženém pouzdře, může to podle nového dokumentu podpory Apple, který byl dnes zveřejněn, na pouzdře zanechat kruhové otisky.



Kožená pouzdra pro iPhone 12 a iPhone 12 Pro budou k dispozici až od 6. listopadu, ale čtenář MacRumors již sdílel fotografii kruhového otisku na silikonovém pouzdře, takže se zdá, že mohou být ovlivněny i další pouzdra. Je možné, že kruhový otisk bude nejvýraznější na kožených pouzdrech.

Dokument podpory společnosti Apple také uvádí některé další informace o nabíječce MagSafe:

  • Uživatelé by mezi iPhone a MagSafe Charger neměli umisťovat kreditní karty, pasy nebo klíčenky, protože by to mohlo poškodit magnetické pásky nebo RFID čipy.
  • Pokud se baterie iPhone během nabíjení pomocí MagSafe příliš zahřeje, může software omezit nabíjení nad 80 procent.
  • Pokud má iPhone připojenou nabíječku MagSafe a zapojený Lighting kabel, bude nabíjení probíhat pouze prostřednictvím kabelu.
  • Chcete-li vyčistit nabíječku MagSafe, nejprve odpojte nabíječku od napájení a odstraňte veškeré nečistoty z kovového kroužku. K utření silikonového středu nabíjecí oblasti používejte měkký, mírně vlhký hadřík, který nepouští vlákna. Apple říká, že by se neměly používat čisticí prostředky na okna, domácí čisticí prostředky, aerosolové spreje, rozpouštědla, čpavek nebo čisticí prostředky obsahující peroxid vodíku.