4K Video Downloader je užitečný nástroj pro macOS, který vám umožňuje stahovat videa z YouTube jediným kliknutím. Navíc dokáže stahovat jednotlivá videa, seznamy skladeb nebo celé kanály v plném rozlišení.



Aplikace také dokáže stahovat videa z jiných populárních webů, jako jsou TikTok, Facebook a Twitch. 4K Video Downloader je výkonný nástroj, díky nimž je ukládání videa z populárních webů snadné a pohodlné. 4K Video Downloader vám také poskytuje plnou kontrolu nad kvalitou zvuku a videa. Můžete si vybrat z různých formátů mediálních souborů a rozlišení videa až 8K pro přehrávání videí na iPhonu, iPadu zařízeních Android a mnohem více. Máte přístup k soukromému videu na YouTube? 4K Video Downloader jej může uložit offline, abyste si jej mohli prohlížet na svém zařízení, i když přepnete účty.

Jak stahovat seznamy videí pomocí aplikace 4K Video Downloader

Stahování seznamů videí z YouTube je jednou z nejlepších funkcí aplikace 4K Video Downloader. Můžete ukládat seznamy skladeb vytvořené jinými lidmi nebo vlastní seznamy skladeb, například „Přehrát později“ a „Oblíbená videa“.

  • Nainstalujte a otevřete 4K Video Downloader.
  • Zkopírujte odkaz na seznam skladeb z adresního řádku v prohlížeči.
  • V aplikaci 4K Video Downloader klikněte na Vložit odkaz.
  • Klepněte na možnost Stáhnout seznam skladeb.
  • Vyberte formát a kvalitu a klikněte na tlačítko Stáhnout.