Apple dnes ráno oznámil datum druhého eventu, který se má uskutečnit v úterý 13. října v 19:00. Očekává se, že Apple představí nové iPhony a mohli bychom také vidět některé další produkty, jako jsou AirTags, menší HomePod, AirPods Studio a další.



Jak sledovat Apple Event?

Na webu Apple Events

Na webu Apple Events můžete událost sledovat živě na Macu, iPhonu, iPadu, PC nebo jiném zařízení s webovým prohlížečem. Web Apple Events funguje v Safari, Chrome, Firefox a dalších hlavních prohlížečích. Stačí ve vhodném čase přejít na web www.apple.com/apple-events/.

Youtube

Apple také plánuje vysílat událost živě na YouTube, což je možná nejjednodušší způsob sledování, protože jej lze sledovat na každé platformě, kde je k dispozici YouTube, což jsou skoro všechny platformy, od smartphonů a tabletů až po konzoly a chytré televize.

Aplikace Apple TV

Apple měl v Apple TV vyhrazenou aplikaci Apple Events, ale před červnovým WWDC se obsah přesunul do Apple TV. Event lze tedy sledovat na jakémkoli zařízení, kde je k dispozici aplikace Apple TV. Patří sem ‌Apple TV‌, iPhony, iPady, Macy a některé chytré televize. Pokud máte ‌Apple TV‌, aplikace ‌Apple TV‌ je možná nejjednodušší způsob, jak sledovat událost.