Když společnost Apple představila nové iPhony představila také příslušenství MagSafe a popsala zcela nový magnetický nabíjecí systém, který je integrován do nejnovějších telefonů.



Mezi aktuálně dostupná příslušenství MagSafe, které Apple představil patří různá pouzdra a nabíječky, ale přibývá stále více příslušenství třetích stran, která MagSafe podporují. V tomto článku si ukážeme všechna dostupná příslušenství MagSafe, které jsou momentálně k dispozici.

Nabíjčka MagSafe

Společnost Apple představila tuto nabíječku během své říjnové Keynote. Nabíječka stojí 1 190 Kč a je dodávána s integrovaným kabelem USB-C o délce jednoho metru a nabíjí ‌iPhone 12‌ a ‌iPhone 12 Pro‌ při rychlosti až 15 W, což je dvakrát více oproti standardní bezdrátové nabíjecí podložce. Co byste měli zvážit tak je to, že i když je technicky kompatibilní se staršími iPhony, není dobrý nápad si ji pořídit, pokud máte starší iPhone, protože rychlost nabíjení u těchto zařízení je pomalá.

Silikonový kryt s MagSafe

Apple také představil nový silikonový kryt, který stojí 1 490 Kč. Kryt skvělé padne, aniž by přidával na objemu. K dispozici je pro všechny nové iPhony‌ v barvách švestková, námořnicky tmavomodrá, kumkvatově oranžová, kypersky zelená, citrusově růžová, bílá, černá a PRODUCT (RED).

Průhledný kryt s MagSafe

Průhledný kryt je k dispozici za 1 490 Kč a má povrchovou úpravu odolnou proti poškrábání na vnitřku i vnějšku a za kruhovým bílým potiskem na zadní straně pouzdra jsou skryty pouze magnety, aby nezakrývaly barvu a vzhled vašeho iPhonu.

Kožená peněženka s MagSafe

Koženou peněženku s MagSafe zakoupíte za 1 790 Kč. Můžete ji použít pro umístění kreditních karet a dalších důležitých věcí. K dispozici je v barvě: baltsky modrá, měsíčkově oranžová, sedlově hnědá a černá.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO MagSafe 3-in-1

Bezdrátová nabíječka od společnosti Belkin obsahuje plochou základnu s 5W bezdrátovým nabíjecí cívkou pro ‌AirPods‌ nebo AirPods Pro a chromovou část stojanu se dvěma rameny pro nabíjení iPhonu a Apple Watch. Nabíječka je k dispozici na webové stránce společnosti za 149,99 dolarů v černobílém provedení.

Belkin nabíječka do auta s MagSafe

Společnost Belkin představila pro cestování ve vašem autě držák MagSafe Car Vent PRO pro snadné zacvaknutí vašeho ‌‌iPhonu‌‌ na místo. Bude k dispozici za 39,95 dolarů.

OtterBox Figura MagSafe Pouzdra

Otterbox byl jedním z prvních výrobců třetích stran, který představil pouzdra s podporou  MagSafe. Poudzra jsou štíhlá, ale poskytují dostatečnou ochranu. Jsou barevná a  vyrobena z měkkého materiálu. Zakoupíte je za 1 399 Kč.

Otterbox Aneu Pouzdra

Aneu jsou jednobarevná pouzdra s přilnavým okrajem, která chrání displej vašeho zařízení. K dispozici jsou v barvách: béžová, růžová, černá a modrá. Zakoupíte je za 1 399 Kč.

Otterbox Pro Symmetry Pouzdra

Pouzdra Symmetry+ jsou odolnější s technologií DROP+ a jsou naplněna přísadou na bázi stříbra, která chrání před běžnými bakteriemi. Zakoupíte je na webové stránce společnosti za 59,95 dolarů.

Dostupné již brzy:

Nabíječka MagSafe Duo

Apple na Keynote také představil nabíječku MagSafe Duo, která nabízí dostatek místa pro nabíjení ‌‌nových iPhonů i Apple Watch (ale ne ‌AirPods‌). Společnost Apple neposkytla datum vydání ani cenu nabíjecí podložky a v internetovém obchodě společnosti Apple ještě není uvedena. Jediné, co máme, je tisková zpráva, která uvádí, že bude k dispozici brzy.

Kožené pouzdro s MagSafe

Kožená pouzdra jsou v podstatě tradiční nabídkou společnosti Apple s přidáním vestavěných magnetů MagSafe. Apple nezveřejnil cenu, ale uvedl, že kožené pouzdro pro ‌iPhone 12‌ a ‌iPhone 12 Pro‌ bude k dispozici od pátku 6. listopadu.