Jelikož iPhone 12 a iPhone 12 Pro začínají přicházet k zákazníkům po celém světě, viceprezidentka společnosti Apple pro produktový marketing Kaiann Drance nedávno poskytla rozhovor, kde podrobně hovořila o nových iPhonech, příslušenství MagSafe a dalších.



Pokud jde o podporu 5G, Drance vysvětlila, jak Apple pracuje na vyvážení životnosti baterie: „V rámci celého systému jsme schopni provést spoustu optimalizací softwaru, abychom ještě prodloužili životnost baterie. Kromě toho jsme přidali novou funkci nazvanou „Režim Smart Data“, která vám umožní spravovat využití 5G a výdrž baterie o něco lépe, takže můžete používat 5G síť když chcete.“ Drance také vysvětlila, že USB-C port je rychlejší a modernější a že pokud máte Mac nebo iPad nebo mnoho dalších produktů, pravděpodobně již máte adaptér.

Poukázala také na to, že staré kabely USB-A to Lightning stále fungují perfektně. Pokud jde o nové příslušenství MagSafe, DeMuro se zeptala na účinek, který může mít magnetický mechanismus na kreditní karty s magnetickými pruhy. Drance poukázala na to, že kreditní karty by měly být v pořádku, ale je třeba dávat pozor na karty na jedno použití, jako jsou karty od hotelového pokoje. Celý rozhovor stojí za poslech a najdete ho v aplikaci Podcasty.