Leaker Max Weinbach dnes sdílel na Twitteru doplňující informace o nových iPhonech prostřednictvím svého účtu @PineLeaks. Weinbach uvádí, že nejdůležitější informace o nových iPhonech již zveřejnil „Kang“ na čínském webu Weibo.



Weinbach však nabídl některé doplňující informace. Zařízení údajně budou obsahovat rychlejší Face ID. U 5,4palcového iPhonu 12‌ mini lze šířku zářezu zmenšit pouze kvůli jeho menší velikosti. Toho by bylo dosaženo těsnějším uspořádáním komponentů kamerového systému TrueDepth. Údajné obrázky displeje ‌iPhone 12‌ mini se objevily v červenci, na kterých to vypadalo, že má menší zářez.

 

Weinbach věří, že všechny modely nabídnou výrazně vylepšený digitální zoom pomocí softwarových vylepšení a ‌iPhone 12‌ Pro a ‌iPhone 12‌ Pro Max také nabídnou vylepšený optický zoom.

Také může být k dispozici jakási „makro kamera“ a clona ultraširokého objektivu na modelech vyšší třídy. Ultraširoký objektiv by také mohl získat až o 35% větší clonu, aby se zlepšil výkon při slabém osvětlení.

iPhone 12‌ Pro a iPhone 12 Pro Max nabídnou větší výdrž baterie nejméně o jednu hodinu, ale očekává se, že výdrž baterie ‌iPhone 12‌ mini bude vzhledem ke své kapacitě o něco horší.