Apple vydal druhou beta verzi watchOS 7.4, iOS 14.5 a iPadOS 14.5 pro veřejné testery. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto beta verze nainstalovat na vaše zařízení.



Spolu s iOS 14.5 zpřístupňuje watchOS 7.4 novou funkci, která umožňuje ‌odemknout iPhone pomocí Apple Watch, když máte na sobě roušku, takže nemusíte zadávat přístupový kód k odemčení iPhonu. iOS 14.5 je dosud největší aktualizací iOS 14, která přináší několik významných nových funkcí. V první řadě usnadňuje odemykání iPhonu, když máte roušku. K odemčení iPhonu můžete použít Apple Watch a nemusíte zadávat přístupový kód nebo odstraňovat roušku. Tato aktualizace také přináší celosvětovou podporu pro 5G v režimu Dual-SIM, takže pokud používáte více čísel, můžete na obou používat 5G síť. iOS a iPadOS 14.5 obsahují podporu AirPlay 2 pro Apple Fitness+ a podporu pro herní konzole PlayStation 5 DualSense a Xbox Series X.

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

Zdroj: MacRumors.com