Apple Watch Series 7, které budou vydány na podzim, nahradí Series 6. (Series 5 nahradila Series 4 a Series 6 nahradila Series 5.) V dnešním článku si ukážeme, co vše o nich víme.



Apple Watch Series 7 by mohly mít nový design. V září 2020 analytik Ming-Chi Kuo sdílel informaci, že Apple Watch Series 6 budou mít design jako Series 4, a dodal, že „významná změna designu faktoru přijde nejdříve v 2H21 s Apple Watch Series 7″. Bohužel informaci nijak nespecifikoval. Apple se v současné době vrací k plochým hranám od iPadu Pro po iPhone 12. Mezi další možnosti by mohlo patřit zmenšení tloušťky, změny tvaru nebo ještě více designových změn.

Každé nové Apple Watch přinesou novou zdravotní funkci, dává tedy smysl předpokládat, že letos tomu nebude jinak. Apple Watch Series 4 představily funkci EKG, Apple Watch Series 5 přinesly vždy zobrazený displej a Apple Watch Series 6 byly první, které nabídly měření hladiny kyslíku v krvi. Apple Watch Series 7 by mohly přinést detekci hladiny cukru v krvi. Zprávy ET News v lednu 2021 uváděly, že Samsung i Apple v letošním roce vydají hodinky s funkcí měření krevního cukru. New York Times také uvedl, že Apple zkoumá kontinuální neinvazivní čtečky glukózy.