Apple vydává nové beta verze neuvěřitelně rychlým tempem, a to jak pro vývojáře, tak pro veřejné beta testery. Chcete-li se však zaregistrovat do některého z těchto programů, musíte jít na webovou stránku Apple Developer.



Abyste mohli beta verzi nainstalovat musíte mít také nainstalován vývojářský profil, což je trochu složité. Jak by to mohlo jít jednodušeji, na to se zaměřuje dnešní koncept. Apple by mohl instalaci beta verze zjednodušit, aniž by vydal novou aplikaci, a to pomocí aplikace Apple Developer a TestFlight. Aplikace pro vývojáře Apple Developer již obsahuje kartu o vás. Jediné, co chybí, je aktualizace softwaru a stahování aplikací. Obě aplikace by mohly obsahovat novou kartu jen pro stahování aplikací nebo nadcházející aktualizace softwaru. Jednoduchý přepínač byste mohli použít k registraci vašeho iPhonu do beta programu. Veškeré dostupné soubory ke stažení uvidíte přímo na svém iPhonu přímo v aplikaci.

Kromě vestavěných oznámení vám aplikace může zaslat doprovodné oznámení, které vám umožní zobrazit poznámky k verziTaké si můžete prohlédnout, jak by tato karta vypadala v tmavém režimu.