Společnost Samsung v lednu představila novou vlajkovou loď smartphonů Galaxy S21 a vedle nových telefonů představila i Galaxy Buds Pro v hodnotě 200 $ a nabízí aktivní potlačení okolního hluku. Tyto nové Galaxy Buds Pro jsou jasně navrženy tak, aby konkurovaly Apple AirPods Pro.



Galaxy Buds Pro nevypadá jako ‌AirPods Pro‌, ale má zaoblený design do uší, který již nemá stopku. Mají silikonové špičky jako AirPods Pro. Bez správného uchycení sluchátka nebudou znít správně a kvalita zvuku bude trpět. Společnost Samsung nabízí několik silikonových špiček, aby se slušně přizpůsobila. Nabídka Galaxy Buds Pro nabízí výjimečnou funkci, která není k dispozici v aplikaci ‌AirPods Pro‌, a to je Voice Detect. Funkce Voice Detect sníží hlasitost a zapne režim okolního prostředí, když uslyší zvuk vašeho hlasu, což je užitečné.

Apple navrhuje ‌AirPods Pro‌ pro použití se zařízeními Apple a Galaxy Buds Pro jsou určeny především pro použití se zařízeními Samsung. Spolu s jedním párováním klepnutím podporuje Galaxy Buds Pro automatická detekční zařízení a rychlé přepínání, ale opět pouze zařízení Galaxy. Cenový bod Galaxy Buds Pro je o 50$ levnější nez AirPods Pro.