Leaker Jon Prosser dnes uvedl, že nový iMac 2021 bude k dispozici v pěti barevných variacích, podobně jako iPad Air čtvrté generace a odhalil řadu dalších podrobností o Macu Pro s čipem Apple Silicon.



V novém videu na YouTube kanálu FrontPageTech Prosser vysvětlil, že nové iMacy budou k dispozici v barvách stříbrná, šedá, zelená, modrá a růžová. Sdílel koncept toho, jak by to mohlo vypadat, ale poznamenal, že zatím neviděl zadní část nového designu, takže obrázky jsou založeny čistě na spekulacích. Prosser vysvětlil, že řada barevných možností je inspirována původním iMacem‌, který byl k dispozici v několika ikonických barvách. Nové iMacy se štíhlejšími rámečky a čipy Apple Silicon‌ se očekávají již nějakou dobu, ale není jasné, kdy přesně mají být vydány.

Prosser také zveřejnil řadu dalších podrobností o novém Macu Pro s čipy Apple Silicon. Uvedl, že nový ‌Mac Pro‌ bude méně než poloviční oproti současnému ‌‌modelu‌‌ a že bude převážně z hliníku a poskytl obrázek údajného nového vzhledu.