Letos oslavuje Mario své 36. výročí také tím, že se v Universal Studios v Japonsku otevřel Super Nintendo World. Pokud milujete nejslavnějšího instalatéra na světě, dnešní článek vás potěší, ukážeme si několik Mario her, které stojí za to.



Super Mario Run

Super Mario Run byla první hra Nintendo vydaná pro iPhone v roce 2016. Super Mario Run se hraje opravdu snadno. Musíte jen správně načasovat skákání, abyste nasbírali mince a došli do cíle. Aplikace je zdarma, ale po zakoupení budete moci hrát všechny režimy bez nutnosti dalších plateb. Před zakoupením si můžete vyzkoušet všechny čtyři režimy: World Tour, Toad Rally, Remix 10 a Kingdom Builder. Stáhněte si Super Mario Run z App Store zde.

Mario Kart Tour

S Mario Kart Tour můžete závodit až se sedmi dalšími hráči po celém světě. V závodech se můžete řídit různými pravidly, jako jsou závody jednotlivců nebo týmů, rychlost motokár a počet slotů pro předměty. Hru si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Mario samolepky

Stáhnout si můžete také Mario samolepky, které můžete použít v iMessage, které vytvořila společnost Nintendo. Balík obsahuje 19 samolepek, které lze použít v iMessage, a můžete si je stáhnout zde. 8bitová verze obsahuje 30 samolepek a stojí 1,99 dolarů.