Mateřská společnost Apple, Beats, oficiálně představila Beats Fit Pro, bezdrátová sluchátka zaměřená na fitness, která obsahují flexibilní koncovky, které pomáhají bezpečně sedět v uchu.



Beats Fit Pro obsahuje všechny funkce, které byste očekávali, jako jsou silikonové koncovky ve třech velikostech, aktivní potlačení hluku (ANC) a režim propustnosti, Adaptive EQ, prostorový zvuk, čip H1 pro podporu Siri a také párování jedním dotykem na iOS, automatické přepínání mezi zařízeními a sdílení zvuku.

Součástí jsou také tři různé velikosti silikonových koncovek, které vám pomohou najít nejlepší přizpůsobení vašemu uchu, přičemž v nastavení je k dispozici test, který umožňuje posoudit, zda vybrané koncovky dobře těsní. Beats Fit Pro mají také krytí IPX4, což znamená, že jsou odolné proti potu a vodě, takže se o ně nemusíte při cvičení starat.

Nastavení je super jednoduché díky čipu H1, takže vše, co musíte udělat, je přiblížit Beats Fit Pro k vašemu zařízení a otevřít pouzdro, v tu chvíli se zobrazí výzva ke spárování vašich sluchátek se zařízením a provede vás základními funkcemi.

Beats Fit Pro obsahuje duální mikrofony pro tvarování paprsku v každém sluchátku, stejně jako interní mikrofon a hlasový akcelerometr, které všechny spolupracují na optimalizaci kvality zvuku jak pro přehrávání zvuku ve vašich uších, tak pro zachycení vašeho hlasu. Jediným stisknutím tlačítka „b“ na obou stranách přehrajete nebo pozastavíte zvuk nebo přijmete nebo zavěsíte telefonní hovor. Dvojité stisknutí přeskočí na další zvukovou stopu, trojité stisknutí přeskočí zpět. Beats Fit Pro by měly být dostupné v ČR na začátku roku 2022.