Apple vydal tvOS 15.2, watchOS 8.3, iOS 15.2, iPadOS 15.2, macOS Monterey 12.1 a software pro HomePod pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



iOS a iPadOS 15.2 obsahují několik nových funkcí. Zpráva o ochraně osobních údajů je funkce, která je navržena tak, aby uživatelům umožnila zjistit, jak často za posledních sedm dní aplikace přistupovaly k jejich citlivým informacím, jako je poloha, fotografie, fotoaparát, mikrofon a kontakty. K dispozici je také funkce Auto Call, která umožňuje volat tísňové linky pomocí opakovaného stisknutí tlačítka. watchOS 8.3 a tvOS 15.2 se zaměřuje spíše na opravy chyb a různá drobná vylepšení. macOS Monterey‌ 12.1 přináší poprvé na Mac SharePlay. SharePlay vám umožní sledovat televizi, poslouchat hudbu a hrát hry s přáteli a členy rodiny přes FaceTime. Software 15.2 pro HomePod obsahuje podporu pro Apple Music Voice Plan navrženou pro přístup k hudbě pomocí Siri.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Monterey‌:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: MacRumors.com