Společnost Satechi dnes představila několika nových produktů, včetně dokovací stanice Thunderbolt 4, USB-C adaptéru Multiport MX a USB-C multimediálního adaptéru, z nichž všechny byly navrženy pro Macy s čipy Apple Silicon.



Podle Satechi byla dokovací stanice Thunderbolt 4 vytvořena pro uživatele MacBooku Pro s čipem M1 Max a nabízí až 11 portů, které lze použít prostřednictvím jediného připojení. K dispozici jsou tři porty Thunderbolt 4, čtyři porty USB-A, port Gigabit Ethernet, dvě čtečky SD a micro SD karet a 3,5mm audio jack. Dokovací stanice poskytuje rychlost přenosu dat až 40 Gb/s a nabíjení až 96 W. Stejně jako všechny dokovací stanice od společnosti Satechi je vyrobena z hliníku, který má ladit s designem MacBooků. Dokovací stanici Thunderbolt 4 zakoupíte za 300 dolarů.

Víceportový MX adaptér USB-C s nabízí celkem šest portů a Satechi říká, že je ideální pro MacBook Pro s čipem ‌M1 Max‌ a iPad Pro. Obsahuje dva porty 4K HDMI (jeden 60Hz a jeden 30Hz), port USB-C Power Delivery, který nabízí výkon až 100 W, datový port USB-C, sloty pro karty SD a micro SD, konektor pro sluchátka, port Ethernet a dva porty USB-A. Adaptér zakoupíte za 150 dolarů.

Multimediální adaptér USB-C obsahuje celkem šest portů, včetně dvou portů 4K HDMI (jeden 60Hz a jeden 30Hz), nabíjecího portu USB-C Power Delivery s podporou až 100 W, datového portu USB-C a dvou USB-A portů. Tento adaptér zakoupíte za 180 dolarů. Všechny produkty můžete zakoupit na webové stránce společnosti.