Služba Apple TV+ není tak populární jako někteří její konkurenti, ale její původní seriály a filmy získaly mnoho ocenění, jako například Zlatý glóbus. Seriál Foundation se dokonce stal jedním z nejstahovanějších seriálů na pirátských webech.



Foundation byl jedním z nejočekávanějších seriálů Apple TV+, protože je založen na oceněných sci-fi románech Isaaca Asimova. I když to jistě vedlo několik lidí k odběru Apple TV+, jiní si jej raději stáhli na torrentových webech. Jak uvádí TorrentFreak (prostřednictvím Tecnoblogu), Foundation byl v roce 2021 jedním z nejstahovanějších seriálů na pirátských webech, což zařadilo Apple TV+ na tento seznam poprvé od svého spuštění v roce 2019. Na prvním a druhém místě jsou Wandavision a Loki, oba seriály ze služby Disney+.

Níže se můžete podívat na 10 nejstahovanějších seriálů na pirátských webech:

  1. Wandavision (Disney+)
  2. Loki (Disney+)
  3. The Witcher (Netflix)
  4. The Falcon and the Winter Soldier (Disney+)
  5. Hawkeye (Disney+)
  6. What If…? (Disney+)
  7. Foundation (Apple TV+)
  8. Rick and Morty (Cartoon Network/Netflix/HBO Max)
  9. Arcane (Netflix)
  10. Wheel of Time (Amazon Prime Video)

Jedna věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že hodnocení je založeno spíše na počtu stažených epizod než na celých seriálech. Vzhledem k tomu, že Netflix obvykle vydává všechny epizody najednou, vedlo to k tomu, že La Casa de Papel a Squid Game se do žebříčku nedostaly – ačkoli se jedná o velmi oblíbené seriály. TorrentFreak poznamenává, že počet lidí, kteří vyhledávají seriály roste s tím, jak se na trh dostávají další služby. Zatímco před několika lety byla většina seriálů k dispozici na jediné platformě, jako je Netflix, nyní velké technologické společnosti a studia nabízejí svou vlastní platformu, takže je pro některé uživatele obtížné platit za všechny.