Společnost Woolnut představila nové pouzdro pro AirPods Max, které je vyrobeno z vysoce kvalitní skandinávské kůže a je k dispozici ve třech různých barvách: černá, hnědá a tmavě zelená.



Společnost MacRumors pouzdro testovala a za dva týdny jeho používání si všimla velmi malého vnějšího poškození kromě běžných šmouh a promáčklin, které lze setřít nebo jsou příliš malé, aby je bylo možné vidět. Celkově byla společnost překvapena konstrukcí pouzdra, včetně odolnosti kůže a kvality prošívání. Pouzdro je dodáváno s „Premium YKK EXCELLA zipem“ vyrobeným v Japonsku. Woolnut popisuje zip jako nejexkluzivnější kovové zipy na světě s plně leštěnými jednotlivými prvky. I když to všechno může být pravda, nejsou ničím výjimečné a rozhodně by neměly být klíčovým faktorem při rozhodování o koupi pouzdra. Jsou to běžné zipy, které se rozepínají a zapínají a zatím obstály v testování.

Jednou z nevýhod designu pouzdra je absence rukojeti. S pouzdrem Apple Smart Case slouží kryt ‌AirPods Max‌ jako rukojeť pro sluchátka, takže je lze snadno přenášet. V pouzdru Woolnut žádná taková rukojeť neexistuje, což je mírně nepohodlné.

Materiál a vycpávka na vnitřní straně pouzdra jsou dostatečně měkké a jemné, aby udržely vaše ‌AirPods Max‌ bez jakýchkoliv oděrek, promáčklin nebo škrábanců. Na spodní straně vnitřku pouzdra je odkládací přihrádka pro napájecí adaptér a v horní části pouzdra místo pro uložení Lightning kabelu pro nabíjení sluchátek.

Pěkným doplňkem, který je dodáván s pouzdrem, je látková taška, která nabízí ochranu pro samotné pouzdro při cestování nebo při pouhém skladování.

Pouzdro Woolnut je vybaveno stejnou technologií jako pouzdro Apple Smart Case, díky které pomocí magnetů detekuje, kdy jsou sluchátka v pouzdře a přepne je do režimu nízké spotřeby, aby se po vložení šetřila výdrž baterie.

Pro nabíjení ‌AirPods Max‌ nabízí pouzdro vyříznutý otvor pro přístup k vestavěnému lightning portu na sluchátkách. Se zavřeným pouzdrem je těžké nabíjet ‌AirPods Max‌.