Zatímco Macy s čipem M1 oficiálně podporují pouze jeden externí displej, existují způsoby, jak toto omezení obejít. Společnost Anker dnes vydala novou dokovací stanici USB-C, která přesně toto poskytuje.



Dokovací stanice Anker 563 USB-C obsahuje dva porty HDMI a port DisplayPort a využívá DisplayLink k přenosu více video signálů přes jediné připojení. Vzhledem k tomu, že tento rozbočovač funguje přes jediný kabel USB-C, existují omezení šířky pásma, která omezují kvalitu displejů, které můžete připojit. Pokud chcete přidat jeden 4K displej, můžete to udělat přes jeden z portů HDMI, ale poběží pouze na 30 Hz. Druhý displej připojený přes HDMI nebo DisplayPort pak budou omezeny na rozlišení 2K každý při 50 Hz nebo 60 Hz v závislosti na konfiguraci, takže i když tento dok může být skvělým řešením pro práci, kde nutně nepotřebujete vysoké rozlišení, uživatelé by si měli být vědomi omezení.

Dokovací stanice Anker 563 obsahuje řadu dalších portů, včetně portu USB-C Power Delivery a dvojice USB portů 5 Gb/s: jeden USB-C až 30 W a jeden USB-A až 7,5 W. Dva další porty USB-A 2.0 jsou dobré pro periferní zařízení, jako jsou myši a klávesnice, zatímco port Gigabit Ethernet a port AUX jsou také k dispozici. Dokovací stanice Anker 563 je k dispozici na webové stránce společnosti.