Aplikace Grocery, vytvořená nezávislým vývojářem Conradem Stollem, byla v pondělí aktualizována na verzi 3.0. Aktualizace obsahuje aktualizované rozhraní a také nové funkce a další možnosti pro uživatele bezplatné verze.



Aplikace, která je k dispozici od roku 2017, nyní dostává svou největší aktualizaci za dlouhou dobu, jak uvedl vývojář v příspěvku na svém blogu. Ve verzi 3.0 jsou nyní panely nástrojů, navigační panely a ikony přizpůsobené iOS 15. Kromě toho si nyní uživatelé mohou přizpůsobit rozhraní aplikace. Pokud existuje kategorie, kterou nepoužíváte, máte nyní možnost ji skrýt. Grocery 3.0 obsahuje také funkce, aby uživatelé mohli rychle přidat cenu a množství do seznamu položek, a také umožňuje uživatelům sledovat změny mezi nákupními seznamy.

„Během posledních několika měsíců jsem začal přidávat ceny k položkám, když jsem nakupoval, a zjistil jsem, že je užitečné vidět odhadovanou celkovou částku, kterou bude můj nákup stát. Líbí se mi, že mě to nutí trochu víc přemýšlet o tom, co si koupím, abych se ujistil, že to opravdu potřebuji.“ Stojí za zmínku, že aplikace také obsahuje 24 různých motivů a 37 vlastních ikon. Aplikace Grocery je k dispozici zdarma v App Store. Některé funkce však musí být odemčeny prostřednictvím nákupů v aplikaci. Aplikace je kompatibilní s iPhonem, iPadem a Macem.