Společnost Eve Systems dnes vydala novou venkovní kameru Eve Outdoor Cam, což je první venkovní kamera s podporou HomeKit, která podporuje funkci HomeKit Secure Video.



Kamera Eve Outdoor Cam, která byla poprvé představena na CES, je světelná kamera s černým kovovým rámem a neprůhledným bílým sklem spolu s odolností proti vodě a prachu IP55. Je vybavena kamerou 1080p se zorným polem 157 stupňů a lze ji připevnit na stěnu pomocí tříosého pantu. Outdoor Cam funguje ve tmě díky integrovanému infračervenému nočnímu vidění, které funguje až do vzdálenosti 26 stop, a podporuje obousměrnou komunikaci prostřednictvím vestavěného mikrofonu a reproduktoru.

Díky podpoře ‌HomeKit Secure Video‌ dokáže Eve Outdoor Cam uložit 10 dní videa, navíc je zaměřena na soukromí a záběry jsou plně šifrované bez ohledu na to, zda si prohlížíte záznam z kamery lokálně nebo vzdáleně pomocí domácího rozbočovače. K dispozici jsou také užitečné funkce detekce, takže uživatelé mohou dostávat upozornění, když je detekován pohyb, a prostřednictvím ‌‌HomeKit Secure Video‌ může kamera detekovat lidi, zvířata, vozidla a další. Venkovní kameru Eve Outdoor Cam lze zakoupit na webových stránkách Eve.