Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



RonRon

RonRon je meditační aplikace, která napodobuje kočičí předení, a to prostřednictvím zvuku i haptiky, takže je velmi vhodná pro uklidnění a meditaci. Aplikaci si můžete stáhnout zdarma.

King’s Path Solitaire

Hledáte odpočinkovou hru, kterou byste si tento víkend zahráli? Představujeme vám King’s Path Solitaire. Aplikace nabízí rychlé hry, ale stále vyžaduje použití strategie. V KPS jsou všechny karty vyloženy na stůl a vy musíte najít cesty k vyřešení hádanky. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store.

Dawn Patrol

Dawn Patrol je aplikace vhodná pro každého surfaře. K dispozici je pro Apple Watch a iPhone, kde nabízí widgety. V aplikaci můžete sledovat své surfování, zaznamenat surf, počítat vlny a zobrazit je na mapě a spoustu dalších. Aplikace je zdarma k dispozici v App Store.

Weavit

Aplikace Weavit je navržena jako myšlenková mapa, která vám umožní rychle zachytit myšlenky, úkoly a inspiraci na cestách. Obsahuje vyhledávání a návrhy pomocí umělé inteligence, integraci s vašimi kontakty, kalendářem, e-mailem a mnohem více. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Zdroj: downloadblog.com