S novou aplikací MusicBox mohou uživatelé uložit skladby, které si chtějí poslechnout později. MusicBox vytvořil Marcos Takana, stejný vývojář, který vytvořil oblíbenou aplikaci MusicHarbor.



Zatímco MusicHarbor pomáhá uživatelům objevovat novinky o jejich oblíbených interpretech, MusicBox je aplikace, která vám pomůže uložit si skladby, které si chcete poslechnout později. Pokud máte skladbu, kterou jste právě slyšeli, a chcete si ji poslechnout později, ale bez přidání do vaší hudební knihovny, MusicBox to udělá za vás. Aplikace pracuje s odkazy z Apple Music a Spotify, takže tam můžete jednoduše vložit adresu URL skladby nebo alba a uložit ji na později. Pokud nemáte odkaz, MusicBox spolupracuje se Shazamem.

Pouhým klepnutím MusicBox identifikuje přehrávanou skladbu a uloží ji pro vás. Existují další zajímavé věci, které aplikace umí. Například shromažďuje všechna metadata písně, včetně data vydání, žánru a nahrávací společnosti. Uživatelé mohou dokonce uspořádat skladby uložené v aplikaci podle tagů a označit je jako přehrané. Díky integraci Apple Music nemusíte ani otevírat aplikaci Hudba, abyste si přehráli skladbu, kterou jste si uložili do MusicBoxu. MusicBox je k dispozici v App Store za 79 Kč. Aplikace nemá žádné nákupy v aplikaci ani předplatné a je kompatibilní s iPhonem, iPadem a Macem.