Zagg přestavil několik nových řemínků pro Apple Watch. K dispozici je pletený nylonový řemínek, který je poloviční oproti řemínku od Apple a navíc je vyroben z recyklovaných materiálů.



Každý ze dvou různých modelů je navržen pro všech sedm generací Apple Watch a je dodáván ve dvou různých velikostech pro modely 41/40/38 mm a 45/44/42 mm. První je Braided, který je inspirován řemínkem od Applu, vybrat si můžete ze čtyř barev s jedinečným tkaným univerzálním provedením. K dispozici je v barvách modrá, zelená a červená, ale existuje také svěží styl Storm, který spojuje několik různých barev do poutavého designu. Nejpozoruhodnější na tom je, že řemínek stojí pouze poloviční cenu než řemínek od Apple, ale přichází s některými nevýhodami. Zatímco Apple nabízí různé velikosti řemínků, tento model má na výběr pouze tři různé verze. Možná vám tedy nebude sedět tak těsně, ačkoli Zagg nabízí průvodce velikostí, který vám pomůže vybrat správnou velikost.

Druhý sportovní řemínek přichází v pěti různých dvoubarevných stylech a je inspirován nylonovými sportovními řemínky Apple. Každý z nich je vybaven nastavitelným páskem na suchý zip. Oba řemínky jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Společnost Zagg konkrétně neuvádí, jaké procento řemínků je vyrobeno z těchto materiálů, ale každá maličkost určitě pomůže.