Svět Walta Disneye se ne vždy ukáže jako „nejkouzelnější místo na Zemi“ pro každého. Jedna žena udělala chybu poté, co upustila Apple Watch Hermès na dovolené v zábavním parku Disney v Orlandu.



Tady je to, co víme podle zprávy WDW News Today: „Při jízdě na The Seas Nemo & Friends na EPCOT minulý měsíc si žena upravovala své Apple Watch Hermès. Jízda je obecně pomalá a ve zvednuté poloze jí hodinky spadly ze zápěstí. Bohužel je to docela drahé zařízení tato verze stojí mnohem více než standardní Apple Watch. Apple Watch spadly na cestu. Uviděla je, ale byly příliš daleko. Její manžel porušil bezpečnostní zásady, seskočil z jízdy a pokusil se je získat. Zaměstnanec zastavil jízdu, aby páru připomněl, že to není povoleno, a ujistil je, že jim Apple Watch přinese do hotelu.“

Podle zprávy měla žena k Apple Watch připojeno několik kreditních karet, včetně American Express s neomezeným úvěrem. Když se vracela do hotelu, zaměstnanci ji řekli, že je nemají. Někdo je však měl, protože později našla řadu upozornění na neznámé transakce. V průběhu dne měla na své kartě Amex několik upozornění na podvodné transakce. Podle ženy byly na její kartě transakce ve výši přibližně 40 000 dolarů. Žena deaktivovala své kreditní karty v Apple Pay, ale není jasné, kdy tomu bylo. Neexistují žádné informace o tom, co zloděj koupil za 40 000 dolarů nebo kdo byl touto osobou.