Apple TV+ má již druhý rok po sobě nejvyšší hodnocení obsahu ze všech dostupných služeb. Studie srovnává Apple TV+ se službami jako je Netflix, HBO Max, Prime Video, Disney+ a Hulu.



Analýza společnosti Self Financial využívá skóre IMDb s údaji o zákaznících v USA. Podle studie má Apple TV+ již druhý rok po sobě nejvyšší průměrné skóre IMDb (7,08), i když má stále nejmenší obsah. Apple TV+ má nyní navíc nejkvalitnější rodinný obsah (7,34) díky seriálům jako Fraggle Rock a Charlie Brown. Disney+ je však vítězem z hlediska množství s 1 139 tituly vhodnými pro děti, doslova o 1 101 více než v Apple TV+.

Apple TV+ také obsahuje nejlépe hodnocený akční, dobrodružný a válečný obsah, ale má méně než 15 titulů v každé kategorii. V neposlední řadě bylo průměrné hodnocení dramatických seriálů v roce 2021 3,9, ale nyní je to 7,34, což je nejvyšší ze všech služeb. Je zajímavé vidět, že se strategie společnosti Apple vyplácí. Poté, co Apple TV+ minulý rok obdržela stejné hodnocení s více než 70 tituly, společnost nyní zdvojnásobila velikost svého obsahu, ale stále přináší vysoce kvalitní obsah.