Apple dnes vydal čtvrtou beta verzi iOS 15.6 a iPadOS 15.6, tvOS 15.6 a watchOS 8.7 pro vývojáře. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto nové aktualizace nainstalovat na vaše zařízení.



Zatím nevíme, co by mohlo být součástí iOS 15.6 a iPadOS 15.6, protože Apple nyní implementoval všechny funkce, které byly oznámeny v aktualizacích iOS a iPadOS 15, a již se blíží vydání iOS 16. V prvních třech beta verzích iOS 15.6 a iPadOS 15.6 nebyly objeveny žádné nové funkce, což naznačuje, že se jedná o aktualizace zaměřené na opravy chyb a další vylepšení. iOS 15.6 a iPadOS 15.6 by mohly být některé z posledních aktualizací ‌iOS 15‌ a ‌iPadOS 15‌, protože Apple nyní pracuje na ‌iOS 16‌, který má být vydán letos na podzim. tvOS 15.6 a watchOS 8.7 se pravděpodobně také zaměřují na opravy chyb a drobná vylepšení.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: MacRumors.com