Apple dnes začal prodávat některé nové příslušenství prostřednictvím svého online obchodu, včetně 70W nabíječky od společnosti Belkin s duálními porty USB-C. Nabíječku lze použít k nabíjení MacBooku až 50W a iPhonu nebo iPadu až 20W.



Je ideální pro nabíjení jakéhokoli MacBooku Air, ale je také kompatibilní s MacBooky Pro. Nabíječka je vyrobena z materiálu nitrid galia (GaN) pro kompaktnější design a zlepšenou účinnost nabíjení ve srovnání s tradičními nabíječkami. K dispozici je také nový stojánek pro bezdrátové nabíjení 3 in 1 od společnosti Belkin s MagSafe. Nová verze stojánku přidává podporu rychlého nabíjení pro Apple Watch Series 7, což umožňuje je nabít z 0 % na 80 % přibližně za 45 minut. Stojan také dokáže nabíjet iPhone 12 nebo novější přes MagSafe rychlostí až 15 W a pouzdro AirPods nebo AirPods Pro rychlostí až 5 W. K dispozici je v bílé nebo černé barvě.

Apple také začal prodávat bezdrátový nabíjecí stojan OtterBox 2 in 1. Stojan je vybaven nabíječkou MagSafe, která dokáže nabíjet iPhone nebo pouzdro AirPods, spolu s magnetickým nabíjecím pukem pro Apple Watch, který obsahuje podporu rychlého nabíjení pro Apple Watch Series 7. Mezi další příslušenství přidané do internetového obchodu Apple patří venkovní kamera Eve Outdoor Cam, chytré zásuvky Eve, svítidlo Philips Hue Gradient Signe a další.