HidrateSpark PRO STEEL je chytrá láhev na vodu navržená tak, aby vám připomněla, že máte vypít více vody. Na dně láhve je senzor, který sleduje příjem vody a pomocí Bluetooth synchronizuje vaše informace s aplikací HidrateSpark.



V dnešním článku se podíváme nejen na doprovodnou aplikaci, ale také na to, zda se chytrá láhev na vodu skutečně vyplatí koupit.

Co nabízí aplikace HidrateSpark?

Aplikace HidrateSpark je k dispozici na iPhonu, iPadu, Apple Watch a zařízení Android. V aplikaci můžete sledovat polohu láhve s vodou. Můžete také vyzvat přátele, zobrazit si příjem vody a stanovit si cíle. Aplikaci můžete stále používat, pokud nemáte připojenou láhev s vodou HidrateSpark. Příjem vody, sledování hydratace, cíle a další funkce jsou stále k dispozici, pokud je ručně aktualizujete. Aplikace také umožňuje uživatelům propojit své informace s aplikací Zdraví a dalšími, jako jsou Fitbit, Garmin, Under Armour a Health Mate. Můžete si také přizpůsobit nastavení v aplikaci, aby vám připomínala pití – ať už na Apple Watch, iPhonu či iPadu.

Další skvělou věcí je možnost změnit barvu záře senzorového puku na dně láhve. Záře je navržena tak, aby vám připomněla, že máte pít vodu, abyste mohli dosáhnout svých cílů. Máte možnost upravit nebo zcela vypnout záři z aplikace. Aplikace vám zdarma poskytuje šest barev; pokud chcete přizpůsobit barvy, musíte zaplatit předplatné „GlowStudio“.

Jak překalibrovat láhev na vodu HidrateSpark

Někdy budete muset svou chytrou láhev na vodu překalibrovat. Podle HidrateSpark se ujistěte, že je vaše láhev prázdná a stojí svisle na rovném povrchu. Poté otevřete aplikaci a přejděte na stránku Láhve. Vedle láhve najdete tři tečky a vyberte „Rekalibrovat senzor“. Postupujte podle pokynů aplikace a znovu položte láhev na rovný povrch. Počkejte asi 10 sekund.

Sledujte historii příjmu vody pomocí aplikace HidrateSpark

V nejnovější aktualizaci aplikace HidrateSpark můžete k historii příjmu přiřadit jiné typy tekutin než vodu. Díky tomu můžete sledovat jakékoli další nápoje, které jste pili, nejen vodu. Aplikace rozebere, kolik z každého nápoje jste vypili, takže můžete získat přehled o svém přijmu tekutin. Můžete také upravit nebo smazat příjem vody pro případ, že byste udělali chybu.

Můžete také vyzvat své přátele pomocí žebříčku. Pokud žádný z vašich přátel nemá láhev na vodu HidrateSpark, můžete se zapojit do veřejných výzev. Na obrázku níže můžete vidět výzvu s názvem „Ušetřete 250 000 lahví před létem“ s asi 4 500 dalšími uživateli. Společně v aplikaci HidrateSpark můžete sledovat, kolik plastových lahví jsme ušetřili, a pokud je splněn cíl výzvy, můžete získat exkluzivní trofeje.

I když se někomu může zdát být zbytečné vlastnit takové zařízení, existují případy, kdy se může hodit. HidrateSpark provedl několik klinických studií testujících účinnost chytré láhve na vodu. Lidé s určitými zdravotními problémy mohou potřebovat sledovat příjem vody, a pro tyto uživatele je to skvělý nástroj.