Signify dnes představil několik nových světel s podporou HomeKit a nový chytrý vypínač. Některá nová světla jsou k dispozici ode dneška, jiná budou k dispozici k zakoupení později v létě.



Nová přenosná stolní lampa Philips Hue Go je napájena baterií a lze ji používat uvnitř i venku. Lampa je vybavena silikonovým držákem, takže ji lze snadno přenášet, kam potřebujete a baterie vydrží až 48 hodin, než ji bude nutné dobít pomocí přiložené nabíjecí základny. K dispozici jsou vestavěné přednastavené scény, které můžete procházet bez použití aplikace.

Signify také představil nové stropní svítidlo Hue White, Color Ambiance (podporuje více barev) a White Ambiance (pouze bílé). Bílé a barevné stropní svítidlo má výkon až 1100 lumenů, zatímco bílé stropní svítidlo nabízí až 850 lumenů.

Aplikace Hue byla aktualizována o nový styl probuzení Sunrise, který je schopen napodobit slunce objevující se nad obzorem, přecházející z modrého na měkké oranžové světlo. Noví uživatelé Hue si mohou stáhnout aplikaci a vybrat si v aplikaci Demo režim, aby zjistili, jak nejlépe využít světla Hue.

K dispozici je také nový vypínač Tap dial, který je vybaven čtyřmi tlačítky. Každé tlačítko lze nastavit tak, aby ovládalo chytrá světla až ve třech samostatných místnostech nebo zónách v domácnosti a uživatelé mohou klepnutím na tlačítko vybrat nebo upravit libovolnou světelnou scénu. Obsahuje vestavěné ovládání stmívání a lze jej zakoupit v černé nebo bílé barvě.