Pár let po představení původního modelu společnost připravuje druhou generaci Apple Watch SE. Ačkoli se neočekává mnoho změn, v dnešním článku si shrneme, co vše o nich víme.



Design a velikost

Mark Gurman z Bloomberg v jednom ze svých zpravodajů Power On uvedl, že Apple Watch SE 2 nebudou mít obrazovku větší než Apple Watch Series 7. Apple Watch SE budou mít obrazovku stejnou jako aktuální model. Mohou však obsahovat stejný čip S8 jako Apple Watch Series 8. S ohledem na to není jasné, zda budou mít vždy zapnutý displej. Kromě toho nečekejte žádné radikální změny.

Čip

Původní Apple Watch SE obsahují čip S5. Zprávy naznačují, že Apple Watch Series 8 budou mít stejný čip jako současná generace – a ta předchozí. S čipem S6 Apple dokázal zrychlit Apple Watch o 20 % oproti staršímu modelu. Je pravděpodobné, že čip Apple Watch SE 2 bude stejný, jako ten, který bude k dispozici v Apple Watch Series 8, i když některé funkce mohou chybět.

Funkce Apple Watch SE 2

Původní Apple Watch SE neobsahují aplikaci Saturace kyslíkem ani EKG. Mark Gurman z Bloomberg již oznámil, že tyto Apple Watch nebudou mít dlouho očekávaný senzor tělesné teploty, což znamená, že Apple Watch SE 2 by mohly obsahovat Saturaci kyslíkem nebo alespoň EKG.