Za méně než dva měsíce Apple pravděpodobně uspořádá svůj tradiční zářijový event. Pokud bude společnost pokračovat v trendu, bude to nejdůležitější keynote roku. V dnešním článku si ukážeme, co může Apple oznámit na své zářijové akci.



Řada iPhone 14

Řada iPhone 14 bude hvězdou zářijové události. Se čtyřmi novými modely, které mají být představeny, očekávejte spoustu nových funkcí. I když běžné modely se nebudou moc lišit od současné generace iPhone 13, řada „Pro“ bude mít rozhodně co nabídnout. Obsahovat budou nový design, lepší čip a obrovská vylepšení fotoaparátu. Řada iPhone 14 bude pravděpodobně jedním z největších změn za poslední roky.

Tři nové Apple Watch

Mark Gurman z Bloomberg oznámil, že Apple v roce 2022 představí tři nové modely Apple Watch. Apple Watch Series 8 budou obsahovat minimálně nový senzor tělesné teploty a lepší výdrž baterie. Dále budou vydány Apple Watch SE a Apple také připravuje odolnou verzi „Pro“.

AirPods Pro 2

Kromě řady iPhone 14 a nových modelů Apple Watch by mohl Apple představit také nové AirPods Pro 2. AirPods Pro 2 – s kódovým označením B698 – budou obsahovat další verzi čipu H1, vlastního audio čipu společnosti Apple. Kromě toho odkazy na podporu kodeku LC3 na beta firmwaru AirPods Max uvádějí, že AirPods Pro 2 by mohly být první, které budou obsahovat podporu Bluetooth 5.2. Tento kodek přinese větší stabilitu a efektivitu. Nejen to, ale tento nový standard pomůže zlepšit kvalitu zvuku pro hlasové hovory a skladby s podporou vyšší bitové rychlosti.

AR/VR headset

Zprávy o AR/VR headsetu se poslední dobou objevovaly velmi často. Během zářijové akce by společnost mohla tento headset představit. Analytici v současné době očekávají, že headset bude představen koncem tohoto roku a začne se prodávat v roce 2023. Zářijová keynote by mohla být perfektním načasováním, aby Apple veřejnosti oznámil tento nový produkt.

Nové Macy a iPady

Očekává se, že Apple v roce 2022 představí několik nových Maců a alespoň dva iPady. Zatímco společnost v říjnu představila nový MacBook Pro, Apple by mohl o měsíc později připravit další keynote, kde představí nové Macy a iPady. V dnešním zpravodaji Mark Gurman z Bloombergu řekl, že Apple připravuje na konec tohoto roku nový Mac mini a špičkové MacBooky Pro. Zdroje 9to5Mac již potvrdily, že Apple pracuje na desáté generaci iPadu a novém iPadu Pro.