Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Kinja Run

Kinja Run je nekonečná hra. Hrajete za odvážnou kočku ninja, která běží přes začarovaná města, bojuje s monstry a uhýbá raketám. Bitvy probíhají automaticky, takže není třeba používat žádné další ovládací prvky. Jen běžte a uhýbejte a zjistěte, zda dokážete posunout svou ninja kočku na další úroveň. Hru si můžete stáhnout z App Store.

Zones

Zones je šikovná aplikace pro sledování časových pásem, která je plná užitečných funkcí, jako jsou widgety, připomenutí, synchronizace s cloudem a mnoho dalšího. Žádná složitá matematika, jen snadno čitelné časy. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Animaker

Animaker je skvělá aplikace pro úpravu fotografií, která nabízí spoustu efektů/funkcí, díky kterým vyniknou vaše obrázky, videa, GIFy, reklamy a memy. Aplikace je k dispozici v App Store.

Hero: Share & Discover Lists

Aplikace Hero vám umožňuje vytvářet vlastní seznamy a sdílet je, objevovat seznamy ostatních a mnoho dalšího. Seznamy mohou být cokoli, od receptů po televizní pořady, a dokonce můžete vytvářet připomenutí a seznamy úkolů. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Zdroj: idownloadblog.com