Největší Apple keynote se koná zítra, kde očekáváme, že budou představeny nové iPhony, nové Apple Watch a nové AirPods Pro. I když se jedná o nejočekávanější a nejnabitější událost, existuje několik produktů, na kterých Apple pracuje, a které nebudou představeny zítra.



Nový iPad Pro

Pokud doufáte, že zítra bude představen nový iPad Pro budeme vás muset zklamat. Apple podle Marka Gurmana z Bloomberg pracuje na novém iPadu‌ Pro s čipem M2, které plánuje oznámit příští měsíc, takže do té doby pravděpodobně neuvidíme nic souvisejícího s ‌iPadem‌ nebo iPadOS. Apple také pracuje na ‌iPadu‌ nižší třídy, který ovšem také zítra neuvidíme.

Nový Mac

Kromě nových iPadů Apple také pracuje na novém Macu mini s čipem ‌M2. Podle spolehlivého analytika Ming-Chi Kuo nadcházející Mac mini nebude obsahovat žádnou změnu designu, ale pouze zvýšení výkonu. V důsledku toho je nepravděpodobné, že by se během zítřejší keynote, která by měla být zaměřena na iPhone, Apple Watch a AirPods, objevily nějaké novinky týkající se ‌Macu mini‌ nebo jakéhokoli jiného Macu.

Jakékoli novinky o AR/VR headsetu

Pokud se podíváte na pozvánku společnosti Apple na zítřejší událost, možná si myslíte, že společnost by mohla narážet na dlouho očekávaný AR/VR headset. Bohužel byste se mýlili. Neočekává se, že by Apple během akce oznámil nějaké plány týkající se AR/VR. Místo toho prý plánuje událost na leden 2023, kde představí svůj první AR/VR headset s názvem „Reality Pro“.